Mono


Mono serien fra Dyrholm Audio. Denne kabelserie henvender sig til dig som ikke nødvendigvis har udstyr i millionklassen, men stadigvæk nyder den gode lyd.
Mono serien er skabt ud fra erfaringer med at lave langt mere kostbare kabler, som kan tilfredsstille de mest krævende lyttere, men på denne serie har vi udeladt de mest kostbare stik, og skrabet lidt af pynten af for at komme ned i en pris, hvor alle kan være med. Du får dog stadigvæk 100% Danske håndlavede kabler, hvor alle trådene er isoleret i bomuld, og stikkene er valgt ud fra bedste lyd til en fornuftig pris.
Kablerne er opbygget i solid core forgyldt kobber, og signalkablerne er monteret med Furutech RCA stik, eller Switchcraft xlr stik. Højttalerkablerne er monteret med spadestik fra Furutech, eller bananrør, begge udført i forgyldt kobber.
Kablerne er tynde og meget flexible, og kan nemt monteres alle steder. Signalkablerne er ikke skærmede, og derfor ikke velegnede til Pick-up signaler.

Med Mono serien får du ren og klar lyd, med mange detaljer. Sammenlignet med de medleverede kabler, som følger med mange anlæg i mellemklassen, vil du opleve et væsentlig løft i gengivelsen. Det er lettere at adskille de forskellige instrumenter, og det er meget lettere at høre hvad der bliver sagt eller sunget.

Kablerne leveres indbrændt i en cable cooker, men vil stadig ændre sig lidt den første uges tid efter montering.

Ret til ændringer i specifikationer forbeholdes.

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse:

Mono RCA-1 Mono RCA-3 M xlr3 M htsp2 M htba3 M xlr2 M htsp1 M htsp5 Furutech RCA