Draco Serien


Draco Serien introduceres i efteråret 2023

Vi har brugt vores erfaring fra Vision Serien, til at udvikle denne nye kabelserie.
I Draco Serien anvendes også udelukkende UPOCC (Ultra pure – Ohno Continuous Casting) kobbertråd til alle modeller.
Ohno Continuous Casting er en støbeproces udviklet af professor Ohno fra Chiba Institute of Technology i 1982. Denne proces eliminerer tværgående krystaller i materialet, og kaldes også single crystal copper. Kobberet opnår en højere renhed og en super glat overflade under denne proces. Det betyder at elektronerne ikke skal vandre fra et krystal til et andet i hele kablets længde, med store lydmæssige fordele.

Draco Seriens mest fremtrædende kendetegn er en super musikalsk og homogen gengivelse af lyd.
Serien vil altid få det bedst mulige ud af dit anlæg.
Kablerne er en smule mere tilgivende end Vision NCF Serien, men stadig med en klar og præcis gengivelse.
Denne kabelserie vil kunne bruges på alle anlæg, og med stor fornøjelse.

Draco Serien vil blive fremstillet som signalkabel, højttalerkabel, power kabel, digitalkabel, og USB kabel.

I Draco Serien er signalkablerne opbygget af en enkelt UPOCC kobbertråd i hver leder. Trådene er omflettet med bomuldsfibre og forseglet mod korrision. Denne opbygning giver minimum af ophobning af statisk elektricitet og beskytter mod vibrationer.
Vi har valgt forgyldte XLR og RCA stik fra Furutech til disse kabler. Trådtykkelse og stik er afstemt så der opnås en perfekt balance.

Højttalerkablerne opbygget af 3 x 4 UPOCC kobbertråde (12) i hver leder. Mere end 6 kvadrat millimeter pr. leder (AWG 9). Trådene er lydmæssig optimeret i dimension til netop dette kabel. Trådene er omflettet med bomuldsfibre og forseglet mod korrision. Denne opbygning giver minimum af ophobning af statisk elektricitet og beskytter mod vibrationer.
Vi har valgt spadestik eller bananstik i forgyldt kobber fra Furutech til disse kabler.

Power kablerne opbygget af 20 stk. UPOCC kobbertråde i hver leder til overførsel af strøm (AWG 13). Trådene er lydmæssig optimeret i dimension til netop dette kabel. Lederen til jordforbindelse er opbygget af 20 stk. OCC sølvbelagte kobbertråde (AWG 13). Trådene er omflettet med bomuldsfibre og forseglet mod korrision. Kablet er elektrisk skærmet mod støj. Denne opbygning minimerer ophobning af statisk elektricitet og beskytter mod vibrationer.
Vi har valgt guldbelagte kobber stik fra Furutech’s NCF serie til disse kabler.

I Draco Serien er digitalkablerne opbygget af  UPOCC kobbertråde. Der anvendes en enkelt tråd til 75 ohms kabler (BNC) og 2 tråde til 110 ohms kabler (XLR).

Trådene er lydmæssig optimeret i dimension til netop dette kabel. Trådene er omflettet med bomuldsfibre og forseglet mod korrision. Lederne er elektrisk skærmet mod støj. Denne opbygning giver også minimum af ophobning af statisk elektricitet og beskytter mod vibrationer.
Vi har valgt guldbelagte XLR stik til 110 ohm kablet og RCA stik til 75 ohm kablet fra Furutech til disse kabler.
75 ohm udgaven kan også leveres med Furutech BNC stik.

I Draco Serien er USB kablerne opbygget af 2 UPOCC kobbertråde til digitaloverførsel. Tråden er lydmæssig optimeret i dimension til netop dette kabel, og samlet på en måde så den rette impedans opnås. Trådene er omflettet med bomuldsfibre og forseglet mod korrision. Digitaldelen og DC delen er lavet som 2 separate kabler der er skærmet hver for sig, og samlet som et enkelt kabel. Denne opbygning mindsker ophobning af statisk elektricitet og beskytter samtidig mod vibrationer.

Vi har valgt forgyldte kobber stik til USB kablet. Laves som A til B kabel.