Anmeldelser


Læs anmeldelser og kommentarer fra kunder.

Hollandske Alpha-Audio har testet 32 højttalerkabler.

Vores Vision NCF kabel var med, og det eneste kabel der er beskrevet som ” Impressive cable”
Læs hele testen her: Megatest speaker cables – 32 cables listened to and measured! – Conclusion and overview – Alpha Audio (alpha-audio.net)

Hollandske Alpha-Audio har testet 32 signalkabler.

Vores Vision NCF med RCA stik er en af dem.
Læs hele testen her: Interlinks don’t do anything! Or do they? 32 rca cables analyzed – Alpha Audio (alpha-audio.net)

Polske Soundrebel har testet Vision Serien:

Den Polske udgave kan læses her: https://soundrebels.com/dyrholm-audio-vision-2/

Den Engelske version kan læses her: https://soundrebels.com/dyrholm-audio-vision-english-ver/

Tyske fairaudio har testet Phoenix Serien:

Vores intro serie af high-end kabler er blevet testet af fairaudio.
Læs hele teksten her på Tysk. Der kommer en Engelsk version senere.

Tyske Image – Hifi har testet X – Serien. Vores 10 års jubilæums model.

Læs hele teksten Dyrholm X – Serie review (German) på Tysk.

Jan Nielsen har testet USB kabler – Læs anmeldelsen her:

http://www.pladespilleren.dk/Anmeldelser-tests/USB

Download som PDF fil:

USB kabel test

Jan Nielsen har testet X – Serie tonearmskabel:

Kablet kom på mellem min Glanz arm med Ikda pickup og Accuphase C27 RIAA.
Kan kun meget kort sige – “Det kommer ikke retur”. Langt mere sammenhæng, homogenitet og et større lydbillede. Det skinner helt klar igennem, at kablet er udviklet med ørerne og optimeret efter mange forsøg.

Læs hele teksten her: pladespilleren.dk

Eller download som PDF fil: Jan Nielsen – X – Tonearmskabel

Nerds har kåret Dyrholm Zodiac serien som årets bedste kabel – Læs anmeldelsen her:

Nerds Årets bedste 2015

Nerds har testet signal og højttalerkabler, fra Mono til Zodiac – læs anmeldelsen her:

Nerds test – Dyholm Audio kabler

Her kan du læse de første anmeldelser af Dyrholm Audio Zodiac kabelserie:

Mono and Stereo

Eller download denne anmeldelse som PDF fil:

Dyrholm Audio Zodiac review

Læs også testen af digitalkabler fra Nomono (Zodiac):

Nomono digitalkabler test

Hvad mener kunderne om Dyrholm Audios produkter?

Her følger kommentarer fra kunder:

X – Serien – Højttalerkabler:

jeg har nu i nogle år haft fornøjelsen af et sæt Zodiac højttalerkabler, som jeg har været meget glad for, og som jeg også har anmeldt her på siden (se nedenfor). Jeg var helt sikker på, de aldrig skulle udskiftes, da jeg aldrig har hørt noget bedre, men så skiftede jeg ud i anlægget og fik brug for længere kabler.

Nu har Dyrholm Audio i mellemtiden lavet en jubilæumsserie, nemlig  X-serien, og det var jo nærliggende at prøve den.

Mine Zodiac har nu forladt mig, og jeg har et sæt fantastiske X kabler i anlægget i stedet.

Hvordan er det så i forhold til Zodiac?

Det bygger videre på alt det, jeg holdt af i Zodiac, nemlig et kæmpestort lydbillede i alle plan med en naturlig  ”ikke hifi” klang, så det er musikken, der er i fokus. Jo, man kan som i Zodiac fortabe sig i detaljerne eller følge de enkelte instrumenter, hvis man vil det, men det er helheden i musikken og den fantastiske ro i lydbilledet, der gør X-serien til noget helt særligt.

Dyrholm X får simpelthen det bedste frem i både dit anlæg og i musikken, så hvad kan man ønske sig mere? (bortset fra  råd til at opgradere alle sine kabler til X-serien).

Ole

Zodiac signal og højttalerkabel:

Mit første bekendtskab med kabler fra Dyrholm Audio var den nu udgåede Aries serie, som jeg havde både som højttalerkabel og RCA. Højttalerkablerne afløste et af de dyrere kabler fra Van Den Hul og var en klar forbedring.
Disse kabler havde jeg stor glæde af, og de blev først skiftet ud, da jeg fik muligheden for at skifte til  Zodiac i nyeste aftapning. Dem har jeg haft et stykke tid nu, og der bliver de i lang tid fremover. Jeg har været til en del Hifidemoer med kabler, og indtil videre er det kun Odin serien fra Nordost, jeg har opfattet som bedre, men her er man så også på et prisniveau over 100K.
Jeg kunne godt lave en længere beskrivelse af styrkerne ved Zodiac, men vil i stedet henvise til specielt testen i Nomono, som jeg synes rammer rigtig godt.
Jeg vil i stedet slutte af med at skrive, at servicen hos John Dyrholm er på højde med kvaliteten på hans kabler – simpelthen excellent !
Mere reel og servicemindet handelspartner skal man virkelig lede længe efter.
De varmeste anbefalinger fra en audiofil gennem mange år!

Ole

Zodiac signal og højttalerkabel:

Jeg er meget imponeret over dine kabler. Det oser også langt væk af kvalitet og de får det bedste frem i mit setup. Det er klart noget jeg anbefaler andre at lytte til. Det er jo et fantastisk Zodiac kabel du har lavet. Jeg skal også have skiftet mine strømkabler ud til Zodiac kablet på et tidspunkt. Det rykker det hele nærmere og alt bliver meget detaljeret. Super lækkert.

Michael

Zodiac signalkabel:

Jeg beholder med glæde Zodiac og returnerer mit Phoenix. John jeg må sige at Zodiac har taget fusen på mig, de er klart en naturlig opgrade fra Phoenix. Lyden er ganske enkelt mere levende, naturlig og let flydende alt i meget høj klasse. De matcher i øvrigt Mectrum lyden perfekt.

Jeg håber virkelig at flere for øjnene og ørene op for dine kabler for de er enestående og kan det som det hele handler om, når alt kommer til alt, nemlig at formidle musik.

Henrik

Phoenix og Zodiac Højttalerkabler:

Jeg har lyttet til dine kabler henover et par dage og det har en fantastisk oplevelse Jeg startede med Phoenix og allerede der var der en markant forskel i forhold til MIT MA magnum biwire kablerne….. Større perspektiv og flere detaljer. Endnu et slør forsvandt. Men samtidig kom musikken også mere frem i front, men det tror jeg kommer på plads, når jeg får en anden DAC. Jeg skiftede efter et par timer over til Zodiac …. Hold da op … Mere dynamik i hele spektret og dybere…. Efter at have lyttet på Phoenix, virkede Zodiac måske for volumiøs … Det virkede som de spillede et par db højere….. Efter nogle timer igen, skiftede jeg tilbage til Phoenix og nu lød de meget slanke og tynde i forhold til Zodiac. Således har jeg skiftet frem og tilbage, og hver gang har Zodiac været markant bedre. God bas og der er styr på den. Hvordan lyder det ikke når der kommer en god  DAC til ☺. Og nu bliver jeg nysgerrig, for hvad sker der hvis jeg udskiftede Phoenix xlr kablet ud med et Zodiac ?

Michael

Dyrholm Audio X – Series coax/SPDIF RCA
I used an audiophile Coax RCA connection between my Panasonic DP-UB9000 and my PS Audio Directstream DAC. I have been very satisfied with this cable for several years, but it was now time for an upgrade. I tried a high-end cable from a very well known cable manufacturer and it really wasn’t an improvement. I then found out, that Dyrholm Audio also makes a digital coax cable, and I had to try that, since I have been very happy with my Dyrholm X speaker cables and Dyrholm Zodiac XLR cables.

Well, I can only say, that this is a really great cable, (and YES, digital cables do definitely make a difference). It is neutral, very, very smooth with no digital glare, lots of detail and a rich tonal character. You get both the details and the big picture of the music in true high definition.

If You want Your digital music to sound like coming from a high-end analog rig auditioning this cable is a must.

Skov Jensen

Zodiac signal og højttalerkabel:

Jeg ville bare lige sige at jeg køber det HT kabel… jeg er rigtig rigtig tilfreds med det.. det spiller simpelhen P…… godt her …

Fed dybde i lydbilledet, super perspektiv og nul lytte træthed som jeg har fundet ud af jeg havde før.. det kan jeg høre nu ….

Synes det får det bedste ud af anlægget som jeg ikke har hørt før her.

Det kabel får du ikke tilbage allerede nu kan jeg sige det har givet et løft i lyden jeg ikke havde regnet med….

Jeg troede lydbilledet hang godt sammen før men det må jeg nok se i øjene det gjorde det ikke ….

Stemmerne er lige kommet længere ind imod mig , bassen er dyb uden  den overhovedet buller… VDH er ikke så godt igen har jeg fundet ud af….. super køb.

John

Gemini Højttalerkabel:

Jeg har nu haft mine nye kabler i en uge, selv om det kun tog sekunder at høre forbedringen.

Så de er alt, hvad jeg håbede de ville være.  Hele spektrummet, fra bund til top, er bare perfekt, utrolig ro og gennemsigtighed sammenlignet med mine andre kabler (transparent music wave – lys i toppen og tynd i bunden!)

Det er da helt klart, at du kan noget med kabler!  Så fra mig får du 10/10.  Jeg tør slet ikke tænke på, hvad dine Zodiac kabler kan.

Så tusind tak.

Ib

Gemini Powerkabler med Oyaide stik:

Det har været en yderst interessant oplevelse at lytte på kabler her i pinsen. Jeg var i første omgang spændt på hvor meget forskel der ville være fra et billigt standard kabel til et af dine og efterfølgende om der var hørbar forskel på stikkene. Der var en utrolig stor forskel og efter få A/B test kunne jeg høre at det var kablet med 004 stikkene der passede bedst i mit setup. Og det indtryk ændrede sig ikke undervejs.

Wauw et stort og flot lydbillede med masser af detaljer og dynamik. Det er også meget in-your-face men synes ikke umiddelbart det er på en trættende måde så det er klart det kabel jeg beholder.

Jeg returner derfor det med 046 stikkene og siger dig en kæmpe stor tak fordi jeg måtte få lejlighed til at lytte inden jeg besluttede mig. Det strømkabel får en sikker plads i mit setup.

Jesper

Astro signalkabler: (udgået model)

John Dyrholm skal lige have en omgang ros. Helt på eget initiativ tilbød han at sende 2 kabler ned til mig til afprøvning, og hvis jeg ikke var tilfreds så kunne jeg bare sende dem tilbage igen. Jeg var lettere målløs over tilbuddet, det er imponerende god kundeservice Det viste sig så hurtigt at begge lød bedre, varmere, end mit eget Kimber cable, så det ene beholder jeg.

Ken

Genimi Power kabel:

Jeg har kun lige sat kablet til, men 20 sekunder inde i første nummer er det tydeligt, meget mere hul i gennem og detaljeret, hurtige og udefinerbare ting.

Georg

Gemini Powerkabler: (og Phoenix højttalerkabel)

Det var en overraskelse at prøve kablerne af på monoblokkene – for at sige det mildt. Ikke fordi de der som udgangspunkt gjorde mere eller mindre ved lyden end på DAC og forforstærker – de gjorde som udgangspunkt faktisk det samme – nemlig klart mere udstrakt top – som samtidig er mere ren og glat. Der kom næsten lige så meget “hul igennem” (forskellen var minimal), der kom mindre forvrængning og lyden var mere afslappet også ned af i frekvens. Altså egentlig de samme positive ting som ved DAC og forforstærker. Men så alligevel ikke – da jeg begyndte at hælde en række numre igennem blev det mere og mere klart at der var en MEGET større synergi når de sidder på monoblokkene – alle de positive ting har jeg stadigvæk, men faktisk forsvandt det meget hørbare og lidt voldsomme fokus (og generende på nogle optagelser) på den øverste top når jeg brugte to af dine netkabler – og det uden at miste nævneværdigt liv og “hul igennem”. Musikken flød endnu mere “smooth” og lækkert – i stedet for at høre 1min af hvert nummer som planlagt endte det med at jeg hørte nummer på nummer på nummer færdigt. Det er lidt svært at forklare men kabalen gik simpelt hen bare op. Alting endte et bedre sted så det var på den ene side det samme og så alligevel var der noget lidt uderfinerbart der bare rykkede det hele et nyt og bedre sted hen. Så ja – de skal helt sikkert sidde på monoblokkene. Om så eksempelvis endnu et mere på DAC kan gøre det endnu bedre ved jeg ikke – men med Phoenix HT-kabel og to netkabler på monoblokkene er der en helt ny verden – som dog kræver et andet rør – men det har jeg også fundet. Morten

Gemini Powerkabel og gemini jumpere:

Tak for behagelig og tillidsfuld handel. Lige kommet hjem og har monteret kablerne. Umiddelbart utrolig velopløst mellemtone, bedre rumgengivelse og afslappet lydbillede. Spiller med Naim streamer, Musical Fidelity forstærkersæt, Audiovector Si3 Avantgarde Arrete.

Ole

Spirit USB kabel:

Jeg har prøvet en del forskellige USB-kabler, men har dog fortsat ikke fundet nogen bedre end din Spirit.

Besynderligt med de digitalkabler.

Brian

Zodiac digital BNC:

Jeg skylder dig en tilbage melding på dit 35cm Zodiac BNC kabel op imod Oyaide 35cm Digital BNC kabel og Oyaide 35cm Digital kabel med Furutech kulfiber BNC stik.

Begge Oyaide kabler havde lidt mere klarhed end dit kabel, begge Oyaide kabler havde lidt ”digital støj”, men Oyaide Digital kabelet med Furutech kulfiber BNC stik havde mindst ”digital støj”.

Til gengæld har dit Zodiac BNC kabel en lidt blødere lyd og mere lækker klang, plus lydbillede er lidt mere 3 dimensionalt med dit kabel og det har ingen hørbar ”digital støj”, så dit kabel fik lov at blive på anlægget J

Jeg lavede denne test igen for en uges tid siden og her blev jeg MEGET overrasket, nu lyder dit kabel bedst på alle parametere og dit kabel har nu en del mere klarhed end nogen af de andre kabler.

Min DAC og PC server er blevet forbedret en del siden jeg testede kablerne første gang og hvor du hørte DAC’en.

Så om det er tilspilning eller det at jeg har fået en noget bedre digital kilde end før, er svært at sige.

Personligt tror jeg mest på at dit kabel er super godt og min gamle digitale kilde ikke har kunne give dit kabel den lydkvalitet det formår at håndtere

Og så først da jeg fik forbedret mit setup kunne man virkelig hører hvor meget dit kabel løfter hele anlæget.

TAK for et godt produkt!

Jacob

Gemini Højttalerkabel:

Jeg har først fået kablerne på i fredags, var ikke hjemme hele weekenden havde huset fyldt med håndværker mandag/tirsdag, og har ikke haft så meget tid til at lytte som jeg gerne ville ha’ haft.

Men det jeg har hørt tegner godt, og i modsætning til andre af de kabler jeg har hørt herhjemme så er lyden åben men uden at der kommer overdrevent diskant. Fabelagtig mellem leje.

Og så har jeg opdaget nogle nye lyde på nogle skiver som jeg aldrig har lagt mærke til før.

Fx hvis en guitarist stryger fingrene op ad strengene så kommer der en knirkene lyd. Det er meget tydeligere. Blæser kommer helt frem som om de står i stuen.

Var lidt i tvivl om det nu kunne være rigtig eller indbildning, så jeg skiftede tilbage til de gamle kabler. Men der er forskel. Lyden er ikke så tilbagetrukken og der er flere lyde som kommer ud med dine kabler.

Men som du skrev så skal de spilles til så jeg er begyndt at høre musik, meget.

Torben

Spirit USB og Zodiac rca signalkabel:

Første indtryk.

USB kablet er bedre end hvad jeg tidligere har prøvet, dog har jeg aldrig prøvet noget i high end klassen, mere i 1500 klassen. Så den får lov at blive hvor den sidder☺

Nu til signal kablet:
Det er meget godt, og udseendet skriger af high end. Det er ikke skarpt på nogen måde, faktisk et ret behageligt kabel. God detaljeringsgrad og meget neutralt. Godt gået.

PM

Spirit USB kabel:

Nu har jeg lyttet til dit kabel og det simpelt hen nat og dag til et ordinært USB-Kabel på mit Dynaudio Xeo anlæg. Det ord jeg vil bruge om dit USB-Spirit kabel er en meget høj grad af “naturlighed” modsat det ordinære USB kabel hvor det lyden virkede “mekanisk”. Alle parameter voksede og det endog særdeles meget. Jeg er meget, meget glad for dit kabel og vil anbefale det til mine HiFi venner. Du har med din kabel teknologi fat i noget rigtigt, som jeg kunne høre meget tydeligt.

Peter

Aries rca signalkabel: (udgået)

Er meget glad for kablet – masser af information, men stadig meget musikalsk – sådan skal det være !

Kunne være spændende at prøve Zodiac, men de er desværre for dyre for mig.

Ole