Zodiac


Serien er udgået af sortimentet

Dyrholm Audio’s 2. generation af Zodiac serien er en helt unik kabel konstruktion, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, for at opnå den bedste lydoplevelse. Til signal og højttalerkablerne er der brugt solid core tråde af rent finsølv, kombineret med tråde af forsølvet kobber, for at give den rigtige balance i lyden. Hver enkelt tråd er isoleret i en bomuldsstrømpe, hvilket giver den mest naturlige lyd. Trådene er indkapslet i en lufttæt slange som forsegler mod korrision. Kablerne er skærmet med en forzinket kobberskærm, som effektivt hindrer indstråling fra andre kilder. For at dæmpe imod vibrationer ligger kablet i en tyk slange af opskummet silicone, og yderst er en polyesterstrømpe, der beskytter kablet så det kan tåle daglig brug.

Der bruges 16 tråde til et RCA kabel, 24 tråde til et XLR kabel og 32 tråde til et højttalerkabel i alt.

Til afslutning af disse kabler er valgt nogle af de bedste stik på markedet fra Furutech. RCA kabler er monteret med CF-102 (R), XLR kabler med CF 601 M (R) / CF602 F (R) og højttalerkabler med FP-201 (R) eller FP-200 B (R), spader eller bananer.

Powerkablerne i Zodiac serien er lavet af forgyldte kobbertråde.
Powerkablerne leveres med Furutechs carbon stik.
Zodiac kablerne får det allerbedste frem i dit High-End anlæg. Kablerne har en enestående kontrol over lydbilledet, gengiver perfekt bredde og dybde, og har en fantastisk ro der fremhæver musikaliteten. Samtidig er det velopløst og detaljeret. Kablet er i perfekt tonal balance, pga. den kompromisløse opbygning.

Leveres som signalkabel med Furutech carbon RCA eller XLR stik. Som højttalerkabel med Furutech spadestik, eller bananstik. Begge typer i rhodium belagt kobber. Som Powerkabel med Furutech carbon stik.

Kablerne leveres indbrændt i en cable cooker, men vil stadig ændre sig lidt den første uges tid efter montering.

Håndlaves i Danmark i den længde der ønskes op til max. 4 meter, dog kun 3 meter for digitalkabler.

Læs anmeldelsen af Zodiac serien fra Mono & Stereo her (på engelsk): Dyrholm Audio Zodiac review

Læs også artiklen på Nomono om digitalkabler. Nomono digitalkabler test

Ret til ændringer i specifikationer forbeholdes.