Handelsbetingelser


Betingelser for køb hos Dyrholm Audio:

Du handler med:
Firmaets juridiske navn:

Dyrholm Audio

Ejer: John Dyrholm Lund

Etableret: 2008

CVR: 31395100

Adresse:
Gl. Hammelvej 55
8450 Hammel

Telefon: 60 85 55 50

e-mail: mail@dyrholmaudio.com

Hjemmeside: dyrholmaudio.dk

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.

Udstilling af varer på netbutikken er ikke et tilbud men en opfordring til at gøre tilbud. Der er først indgået en bindende aftale, når du modtager en ordrebekræftelse / faktura. Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura, skal du sende en mail til mail@dyrholmaudio.com Når du handler på vores hjemmeside og skal have tilsendt varen(e) har du mulighed for at betale med forskellige typer af betalingskort. Vi modtager Visa Dankort, Visa, Maestro og Master Card. Du kan også betale via Paypal eller direkte bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor

Betalingen trækkes fra dit kort, når varen fysisk forlader vores lager. Der tages ikke gebyr ved betaling på dyrholmaudio.dk  Når du bruger dit betalingskort på vores webshop, overføres al information krypteret til QuickPay via en SSL (sikker) forbindelse. Al information om dit betalingskort, kan udelukkende ses af QuickPays servere. Dyrholm Audio har på ingen måde mulighed for at se informationer om dit betalingskort. Det er ikke muligt for Dyrholm Audio at trække et større beløb på dit betalingskort, end det du selv har godkendt. Er du under 18 år og ønsker at handle via vores netbutik, skal du indhente samtykke fra dine forældre eller værge.

Vi bestræber os altid på at levere det bedst mulige produkt. Derfor laver vi jævnlige opdateringer af vores produkter, og forbeholder os ret til at lave ændringer uden varsel.
Alle varer leveres fragtfri i EU og Norge.

Lagervarer vil blive afsendt 3 til 4 hverdage efter bestilling, da vi tilstræber at indbrænde kablerne umiddelbart før levering fordi det giver den største effekt. Varer som ikke er på lager ved bestilling, skal produceres og der må påregnes op til 3 ugers leveringstid. Det fremgår af hjemmesiden hvilke varer der normalt er lagervarer. Du vil altid få besked om forventet leveringstid, hvis denne overskrider 5 hverdage. Alle varer til adresser i Danmark leveres som udgangspunkt med Post Danmark pakkepost. Ved forsendelse via Post Danmark, vil du modtage et ‘track & trace’ (pakkenummer) på e-mail eller SMS, så du kan følge pakken, på vej til dig. Pakker til udlandet vil oftest blive leveret med GLS. Hvis emballagen på din vare, ved modtagelse er tydeligt beskadiget, skal du enten modtage den med forbehold (få posten eller fragtmanden til at skrive under på dette) eller alternativt nægte modtagelse og kontakte os på mail. Fortrydelsesret

Du har 28 dages fortrydelsesret, når du handler på dyrholmaudio.dk

Fortrydelsesfristen udløber 28 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Hvis du har fortrudt dit køb, bedes du inden 28 dage fra modtagelse kontakte os på mail@dyrholmaudio.com eller tlf. 60 85 55 50. Du skal her gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Kabler som er specialfremstillet efter kundens ønsker. Specielle stik monteret efter kundens ønsker, evt. specielt hjemtaget hertil og lignende. Det vil altid fremgå af ordrebekræftelsen eller fakturaen, hvis der ikke er returret på produktet.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at afprøve kablerne på eget anlæg.

Hvis varen er beskadiget, eller bærer præg af uhensigtsmæssig brug, vil det betyde, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens stand.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved overførsel til din bankkonto, som skal oplyses ved returnering.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dyrholm Audio
Gl. Hammelvej 55
8450 Hammel

Returvarer sendt uden omdeling vil ikke blive afhentet men komme retur til afsender. Pakker som sendes pr. efterkrav vil blive afvist. Afsender har ansvaret for varen, til varen er leveret hos os. Varen skal sendes som pakke, da den kan spores og er erstatningsberettiget ved bortkomst. Drejer det sig om dyrere varer, anbefales det at benytte en tilkøbsforsikring hos Post Danmark. Afsender skal selv afholde alle omkostninger i forbindelse med returforsendelse. Når varen er modtaget hos os, vil den blive undersøgt for fejl, mangler mv. Har du betalt fragt for din ordre, vil denne også blive krediteret til dig. Vi bestræber os på at have afklaret kreditering af varen, indenfor 5 arbejdsdage pr. dato for modtagelse varen. Der vil aldrig gå mere end 14 dage.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

Der skal vedlægges kopi af faktura (eller som minimum navn, adresse og telefonnummer) og gerne beskrivelse af grunden til returnering. Varer som sendes retur til os, skal sendes som pakke med omdeling.

Reklamationsret

Købelovens regler finder anvendelse på køb foretaget på dyrholmaudio.dk Når du handler på dyrholmaudio.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten er opdelt i to intervaller. De første seks måneder gælder en særlig formodningsregel. Her er det Dyrholm Audio der skal bevise at fejlen ikke var til stede, da produktet blev leveret. I de resterende 18 måneder, ligger bevisbyrden hos køber. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Dyrholm Audio
Gl. Hammelvej 55
8450 Hammel

Det er meget vigtigt at du medleverer en kopi af din købsfaktura og en beskrivelse af hvorfor varen indleveres. Vi bestræber os på at have afhjulpet fejlen på din vare, inden for 2 uger. Kan dette ikke overholdes vil du straks få besked om årsagen.

Du må også gerne kontakte os hvis dit produkt er uden for reklamationsperioden, eller der på anden måde er tvivl, tag kontakt til os – og vi gør hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Der skal vedlægges kopi af faktura (eller som minimum navn, adresse og telefonnummer) Har du forlagt din faktura, er du velkommen til at rekvirere en kopi, ved henvendelse til os.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.