X – Serien


X – Serien.

10 års jubilæums kabel.

Dyrholm Audio fejrer 10 års jubilæum, ved at introducere en ny kabelserie, X – Serien.

Vi har brugt mere end 10 år på at udvikle nogle de bedste kabler på markedet, og det er blevet svært at overgå vores tidligere top modeller. Vi synes dog at jubilæet skal fejres med maner, og har derfor brugt al den erfaring der er blevet opsamlet gennem årene, til at udvikle denne serie.

X – Serien fremstilles som Signalkabel, Tonearmskabel, Højttalerkabel, Powerkabel, Digitalkabel og USB kabel.

Til signalkablerne anvendes ledere af det reneste finsølv, 5 tråde i hver leder, i varierende tykkelse. Alle tråde er individuelt isolerede i bomuld og herefter forseglet i en lufttæt slange.

Til højttalerkablerne er der brugt tråde af rent finsølv, kombineret med tråde af forsølvet kobber, 15 tråde i hver leder. Hver enkelt tråd er isoleret i en bomuldsstrømpe, hvilket giver den mest naturlige lyd. Trådene er indkapslet i en lufttæt slange som forsegler mod korrision.

Til digital og USB kablerne er der anvendt ledere af rent finsølv, som er individuelt isolerede i bomuld og derefter forseglet mod korrision.

Alle kabler i X – Serien er skærmet med en forzinket eller fortinnet kobberskærm, som effektivt hindrer indstråling fra andre kilder. For at dæmpe imod vibrationer ligger kablet i en tyk slange af opskummet silicone, og yderst overtrukket med en flexibel strømpe, der beskytter kablet så det kan tåle daglig brug.

Til afslutning af disse kabler er valgt nogle af de bedste stik på markedet fra Furutech. RCA kabler er monteret med CF-102 (R), XLR kabler med CF 601 M (R) / CF602 F (R) og højttalerkabler med FP-201 (R) eller FP-200 B (R), spader eller bananer.

Powerkablerne i X – Serien er et kapitel for sig og er lavet af forgyldte kobbertråde.
Der anvendes ikke mindre end 33 individuelt bomulds-isolerede tråde i hver leder, 99 i hver kabel. Dette giver et enormt overflade-areal i forhold til kablets tykkelse.
Hver leder er dobbelt isoleret mod spændings gennemslag, kablet er skærmet, isoleret igen og yderst overtrukket med en Carbon-strømpe, som eliminerer statisk elektricitet.
Powerkablerne leveres med Furutechs nye NCF stik. Uden tvivl verdens bedst lydende stik i øjeblikket.

Disse kabler er et must på ultra high-end anlæg!

Ret til ændringer i specifikationer forbeholdes.