Phoenix


Phoenix Serien fra Dyrholm Audio er nu klar i 2. generation. (2020) Opgraderingen giver en betydelig lyd forbedring.

Signalkablerne er ændret i den interne opbygning, hvilket giver lavere kapacitet og stikkene er udskiftet til en bedre type fra Furutech i Rhodiumbelagt kobber.

Højttalerkablet er også ændret internt med 50 % flere tråde og med bedre kontrol og bedre perspektiv og rumfornemmelse end tidligere.

Som noget helt nyt, er der nu et USB kabel i Phoenix Serien. Digital lederne er af forsølvet kobber og +/- 5 V forsyningen består af et selvstændig skærmet kabel, placeret indvendig i USB kablet som igen er skærmet med forzinket kobber. På nogle anlæg der blev afprøvet under udviklingen lød Phoenix kablet faktisk bedre end X – USB kablet på grund af en lidt mere frisk spillestil. Leveres med A til B stik fra 0,6 til 2,0 meter.

Phoenix Serien bliver fra januar 2022 opdateret med digitalkabler. Lavet i forsølvet kobber og leveres med RCA / BNC og XLR stik. Disse kabler erstatter digital kablerne fra Zodiac serien, med bedre lyd til en lavere pris. 

Med denne kabelserie fra Dyrholm Audio, kommer du i superligaen hvad kabler angår. Kablerne har en ydelse som kommer tæt på Zodiac kablerne, men til en meget mere overkommelig pris, grundet den mere simple opbygning.
Kun de allermest kritiske lyttere ønsker bedre kabler end disse.

Dette kabel gengiver lyden præcis, stramt og detaljeret, men aldrig skarpt og påtrængende. Du får det hele med, og kan stadig holde ud at lytte i timevis.

Signal, USB og højttalerkablerne er opbygget af forsølvet kobbertråd i forskellige tykkelser. Powerkablerne er lavet af forsølvet kobbertråd, 3 x 16 tråde i alt.
Alle trådene er enkeltvis isoleret i en bomuldsstrømpe, hvorefter de er samlet i en slange som forsegler kablet og hindrer korrision. Signalkablerne er skærmet med en forzinket kobberskærm som effektivt hindrer indstråling fra andre kilder.

Signalkablerne leveres med Furutech Rhodium RCA stik, eller Furutech Rhodium XLR stik.
Digital kabler leveres med Furutech rhodium stik som RCA / BNC eller XLR kabler.
Højttalerkabler leveres med Spadestik fra Furutech, i rhodiumbelagt kobber, eller forsølvede bananstik.
Powerkabler leveres med Furutech FI 28/38 stik i rhodiumbelagt kobber.

Kablerne leveres indbrændt i en cable cooker, men vil stadig ændre sig lidt den første uges tid efter montering.

Håndlaves i Danmark i max. 4 meters længde.

Ret til ændringer i specifikationer forbeholdes.